Over ons

Isolatie, chape en vloerwerken ons vak.

Het vakkundig plaatsen van vloerwerken en uitvoeren van chapewerken, dat is een vak apart. Maar op YS Construct kan je bouwen.

Ons team van 12 personen , met 3 chape opleggers , vloerdersteam ,specialisten renovatiebouw en vaste partners combineren jaren ervaring in de sector met een doorgedreven specialisatie in chape – vloer en renovatiewerken. Waar het voor anderen stopt, gaan wij net dát stapje verder. Wij streven naar kwaliteit in alles wat we doen, en al even belangrijk: altijd volgens afgesproken tijdstip. Ontzorgen is onze kracht, zo ben je zeker dat jouw bouwproject en planning niet in het gedrang komen.

Onze aanpak en realisaties worden erg op prijs gesteld door onze klanten. Vanuit Sint-Truiden werken wij voornamelijk voor particulieren en aannemers in Limburg en Vlaams-Brabant. En we komen ook graag langs voor jouw isolatie, chape of vloerwerken.

Van isolatie, chape, tot totale afwerking. Dit voor appartementen, platte daken, woningen, poolhouses, zwembaden en veranda's.

Wij zijn de ideale partner voor zowel grote als kleine projecten. Wij schrikken niet terug voor de kleinere projecten zoals bovenvermeld. Deze kunnen wij dan ook aanbieden in totaal project in samenwerking met diverse partners. Dit van elektriciteit tot eindafwerking. We komen ter plaatse met onze eigen vrachtwagen en we laten de werf altijd netjes achter.

Waarom YS Construct?

Ervaren vakmannen

Kleine of grote werken

Uiterst stipte planning en uitvoering

Doorgedreven specialisatie in vloerafwerking

Eigen vrachtwagen en meewerkende patron

Wij laten de werf altijd netjes achter!

Meer info?

Voor meer informatie over de mogelijkheden, of een vrijblijvende analyse en offerte, kan u best ons offerteformulier invullen. We komen graag ter plaatse voor een werfbezoek en voorstel op maat! Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Scroll naar boven