Een belangrijke fase in je bouwproject is het plaatsen van de chape. Zodra je ruwbouw winddicht is, neem je best al contact op met YS Construct voor de chapewerken. Na een werfbezoek en duidelijke offerte zorgen we voor een stipte planning en uitvoering, zodat je snel verder kan met de rest van de afwerking. Dat geldt voor kleine én grote werkzaamheden. We komen ter plaatse met onze chapevrachtwagen en laten nooit materialen achter op de werf. Wij werken proper!

Onze chapewerken bestaan uit het plaatsen van een dekvloer of chape op de beton of isolatie. Het is een mengsel van zand, cement en water, die we bovenop de constructieve vloer aanbrengen en glad afwerken. Het vormt de ideale ondergrond voor je uiteindelijke vloerdekking.

Eerst isolatie nodig?

Ongeveer 15% van de energie in een woning gaat verloren aan de vloer. Ervaar optimaal wooncomfort en bespaar om uw energiekosten

Soorten chapewerken

We voeren verschillende soorten chapewerken uit en kunnen ook additieven toevoegen om het droogproces te versnellen. Een overzichtje van de chape van YS Construct:

Hechtende chape:

Deze chape brengen we rechtstreeks aan op de draagvloer.

Niet-hechtende chape:

Dit type chape wordt van de draagvloer gescheiden door vloerverwarming of isolatie. We werken hiervoor met folie, ideaal tegen opstijgend vocht.

Sneldrogende chape:

De droogtijd van chape versnellen we met diverse additieven. Gewoonlijk is er een week tijd nodig om 1 cm gewone chape te laten drogen. Voor een totaalproject komt dit vaak op ruim 5 weken droogtijd. Door additieven zal de droogtijd beperkt worden tot ca. 14 dagen.

Hellingschape:

Op platte daken en terrassen en voor de uitvulling van zwembaden gebruiken we hellingschape om het regenwater efficiënt af te voeren.

Chapewerken

Vloerwerken

U wilt graag een nieuwe vloer laten leggen? Kies dan voor YS Construct!

Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in het plaatsen van tegels voor zowel binnen als buiten.

YS Construct staat garant voor een goede service, steedsvolgens gemaakte afspraken en stipt op tijd!
U kan op ons rekenen voor eerlijk advies en bent vrij om de tegels via ons te bestellen of zelf aan te leveren.

 

Vloerwerken

Ontdek ook ons aanbod

Scroll naar boven