Diensten

Jouw professional voor isolatie, chape en vloerwerken

Bouwen of verbouwen is een drukke fase in je leven. Dat weten wij als geen ander. En er komt een tijd dat je ook aan isolatie, chape en vloerwerken dient te denken. De professionals van YS Construct staan dan voor je klaar. Met gericht advies, de beste materialen en een stipte uitvoering.

Je kan bij ons terecht voor het plaatsen van isolatiematerialen op de vloer, voor chape en de fijne afwerking van je vloer. Totaalprojecten zijn echt ons ding, en we genieten ook een uitstekende reputatie voor de afwerking van de chape en vloer in veranda’s, poolhouses en zwembaden.

 

ONS AANBOD

Chape en vloerwerken

Onze chapewerken bestaan uit het plaatsen van een dekvloer of chape op de beton of isolatie. Afhankelijk van je situatie kiezen we het type chape.

Thermische isolatie

Als specialist in isolatie plaatsen we thermische isolatieplaten of purschuim. Dit resulteert in een lager energieverbruik en verbetering van je wooncomfort.

Renovatiewerken

Wij voeren op aanvraag van diverse klanten renovatiewerken uit, met specialisatie voorbereidende werken en afwerking verandabouw.
Scroll naar boven